Şehitkamilli Yaşlı Ve Hasta Aileler ‘vefa Hizmetiyle’ Daha Mutlu

Şehitkamilli Yaşlı Ve Hasta Aileler ‘vefa Hizmetiyle’ Daha Mutlu

Yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç ailelere vermiş olduğu ‘Vefa Hizmetiyle’ örnek bir belediyecilik sunan Şehitkamil Belediyesi, evde genel temizlik hizmetiyle tüm kesimin takdirini topluyor. Vefa ekibinin evinde yapmış olduğu temizlik hizmetinden memnun kalan 80 yaşındaki Hatice Tohum, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yola çıkan Şehitkamil Belediyesi, halka daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına yapmış olduğu bir birinden önemli projelerle hizmetlerini sürdürüyor. İlçe genelinde yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç ailelere hizmeti bir vefa borcu olarak üstlenen Şehitkamil Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu ‘Vefa Hizmeti’ projesiyle ailelere farklı bir hizmet sunuyor. 29 Ekim Mahallesinde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşındaki Hatice Tohum, hasta ve yaşlı olduğu için evin temizliğini yapamadığından dolayı Şehitkamil Belediyesi Vefa Hizmeti Koordinasyon Merkezi’ni arayarak evinin temizlenmesi konusunda yardım istediğini belirtti. Vefa ekipleri, Hatice Tohum’un evine giderek, temizlik çalışması başlattı. Evin camları, yerleri, halıları, balkonu, mutfağı, lavabolarını temizleyen ekipler, Hatice Tohum’u mutlu etti. Evinin her yeri baştan aşağı temizlenen Hatice Tohum’un mutluluğu yüzüne yansıdı.
Hasta ve yaşlı olduğu için evin temizliğini yapamadığı belirten Hatice Tohum, “Hasta ve yaşlı olduğum için evimin temizliğini doğru dürüst yapamıyorum. Çocuklarımda hepsi il dışında oldukları için evimi temizleyen kimse yoktu. Sağ olsunlar, Belediyemizin Vefa ekipleri, evime gelerek, evin bütün temizliğini yaptılar. Yapılan hizmetten dolayı çok memnun oldum. Allah, Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan razı olsun. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Başkanımıza ve evimi temizlemeye gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.