"şehrin Işiklari” Fotoğraf Sergisi Epdk’da

"şehrin Işiklari” Fotoğraf Sergisi Epdk’da

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından düzenlenen “Şehrin Işıkları ” fotoğraf sergisinin ikincisi, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Sergi Salonu’nda açıldı.
Elektrik dağıtım sektörünün önde gelen kuruluşlarından UEDAŞ tarafından ‘gece ve ışık’ temasıyla düzenlenen “Şehrin Işıkları” fotoğraf sergisinin ikincisi Ankaralı sanatseverlerle buluştu. EPDK Sergi Salonu’nun ev sahipliği yaptığı fotoğraf sergisi hakkında bilgi veren UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, “Fotoğraf yarışmamızda dereceye giren eserleri ilk hizmet bölgemiz olan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da sergiledik. Sergimiz fotoğraf severler tarafından büyük ilgi gördü. Hizmet bölgemiz dışındaki sergimizi geçen yıl Ankara’da yine bu salonda yapmıştık. Bugün ikincisini açtığımız sergimizde görücüye çıkan birbirinden güzel eserler 572 fotoğraf arasından seçildi. Başta EPDK yetkilileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Enerji dağıtımının yanında bu tür faaliyetlerde bulunmayı önemsiyoruz. Yarışmamızı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
UEDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ergüneş ise, serginin ikinci kez düzenlendiğini belirterek, “Ulusal çapta düzenlenen yarışmamızda bize dijital ortamda ulaşan fotoğraflar profesyonel jüri ekibi tarafından değerlendirilerek ilk üçe giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Yarışmanın sonunda jüri tarafından en çok beğenilen 70 adet fotoğraf bugün burada da sergileniyor. Sergi süreci bittikten sonra bu eserler satılıp geliri Çocuk Esirgeme Kurumu’na bırakılacak. Bundan sonraki senelerde de marka haline gelen yarışmamızı devam ettireceğiz” ifadesini kullandı.
“Şehrin Işıkları” fotoğraf sergisi 19 Eylül 2014 tarihine kadar Ankaralılar tarafından ziyaret edilebilecek.