Şehzadeler Belediyesinden Hummalı Çevre Düzenlemesi

Şehzadeler Belediyesinden Hummalı Çevre Düzenlemesi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, park bahçe ve temizlik işlerinde iddialı bir hazırlık içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Çelik, “Bir yıl içerisinde yeni nesil belediyeciliğin geliştirdiği kentsel görünümün, kırsaldan merkeze doğru hızla yayıldığına şahit olacaksınız” dedi.
Şehzadeler Belediyesi şehrin en uç noktasından, merkezine kadar her alanda hummalı bir çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması başlattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kente yakışmayan görüntülere asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Park bahçe ve temizlik işleri ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Çelik, “Logomuzun belirlenmesiyle birlikte eskiyen çöp kovaları ve banklarımızın seçimini yaptık. Şimdilik 150 bank ve 100 adet çöp kovası alıyoruz. Bunları merkezde ve beldelerdeki okullarımızda kullanacağız. Yeşil alanların bakımı Aralık ayı sonuna kadar büyükşehir belediyesinde ama beldelerden gelen yoğun şikayetler nedeni ile 16 kişilik bir hizmet alımı yaptık. Bu ekibimiz 1 Eylül itibariyle parklarda çalışmalara başladı. Bunun yanı sıra büyükşehire ait olmasına rağmen, merkezdeki şikayetlere de elimizden geldiğince ekiplerimizi yönlendiriyoruz. İmar planına işlenmekte olan tüm yeşil alanların ıslahı, kır düğün salonları, yeni piknik alanları, cami ve okul çevresi düzenlemesi konusundaki projelendirme çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.
“KENTE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLERE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
Şehzadeler’e yakışmayan görüntülere müsaade etmeyeceklerini belirten Başkan Çelik, “Beldelerde bulunan parklarımızı terkedilmiş metruk görünümden kurtarıyoruz. İnsanımıza ve kente yakışmayan hiçbir görüntüye müsaade etmeyeceğiz. Bir yıl içinde yeni nesil belediyeciliğin geliştirdiği kentsel görünümün kırsaldan merkeze doğru hızla yayıldığına şahit olacaksınız. Temizlik ve Park Bahçe işlerimiz, iddialı bir hazırlık içerisinde” diye konuştu.