SELÇUK BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME HEYECANI

SELÇUK BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME HEYECANI

Selçuk Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında 106 memuru kapsayan toplu sözleşmenin imzaları atıldı.
Selçuk ilçesinde, belediyedeki 106 memurun merakla beklediği toplu sözleşme nedeniyle bir imza töreni düzenlendi. Selçuk Belediyesi Başkanlık makamında Başkan Zeynel Bakıcı öncülüğünde gerçekleşen sözleşme imza törenine Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ulus Bozkır, Tüm Bel-Sen Hukuk Sekreteri Sefa Can, İZSU İşyeri Temsilcisi Pınar Kaya, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, Tüm Bel-Sen Selçuk Temsilcisi Bilgi Keskin ve ilgili kurum amirleri katıldı.
Törende konuşan Selçuk Belediye Başkan Zeynel Bakıcı, çalışanların özlük ve yasal haklarını koruduklarını belirtti. Bakıcı, "Belediyemizin mali durumu güçlü olduğu müddetçe biz birçok şeyi daha üst noktalara çekebiliriz. Birkaç adım var onları da tamamlayıp çalışanlarımızı çok daha huzurlu ortamlarda çalışmalarını sağlayacağız. Güzel bir birliktelik içerisinde memurumuzu hem sosyal anlamda, hem mali anlamda korumuş olacağız.
Tüm Bel-Sen İzmir 1.Nolu Şube Başkanı Ulus Bozkır ise şu ifadelere yer verdi:
"Başkanımızdan çalışanlarımız için yemek konusunda bir iyileştirme yapacağı sözünü aldık. Önümüzdeki süreçte bu konuda sorumlu arkadaşlarımızla birlikte bir çalışma oluşturacağız. Belediye Başkanımız Zeynel Bakıcı ve Belediye Başkan Yardımcımız Ali Karakurt gerekli katkıyı sunacaklarını belirtti. Bu gerçekleşirse çalışanlar için gerçekten ciddi bir kazanım olacak. Katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Karakurt’a teşekkür ediyoruz."
Konuşmaların ardından Selçuk Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında 106 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi alkışlarla imzalandı.