Selçuk Belediyesi’nden Okullara Destek

Selçuk Belediyesi’nden Okullara Destek

Selçuk Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan okullara bakım onarım ve bahçe düzenlemelerinde destek oluyor.
Geçtiğimiz yıllarda Sekiz Eylül Ortaokulu’nun bahçesinde yıkılan binanın bulunduğu atıl alana Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler birimi tarafından başlatılan basketbol sahası, çocuk oyun grupları, anaokulu bahçesi ve yeşil alandan oluşan proje çalışması hayata geçirildi. Yaklaşık 1500 metrekarelik alanda yapılan çalışma eğitim ve öğretim yılının başlangıç tarihine kadar bitirileceği hedefleniyor.
Sekiz Eylül Ortaokulu’nun yanı sıra Atatürk İlkokulu ve Fatma Günay Ortaokulu’nun da iç ve dış cephe boya işlerine de destek veren Selçuk Belediyesi, eğitim kurumlarının isteklerini geri çevirmeyerek eğitime katkı sunmaya devam ediyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Sekiz Eylül Ortaokulu’nun bahçesinde personelimiz tarafından yürütülen çalışmanın öğrencilerimizin okul hayatına katkıda bulunacağını düşünüyorum. Öğrencilerimiz için sosyal alan yaratmak bizleri mutlu eder. Aynı zamanda diğer okullarımızın da iç ve dış cephe boyanması konularında da destek veriyoruz. Elimizden geldiği sürece eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Genç nesillerin kaliteli ve uygun ortamda eğitim görmeleri önceliğimizdir” dedi.