Selçuklu Avcılardan Başkan Bakıcı’ya Plaket

Selçuklu Avcılardan Başkan Bakıcı’ya Plaket

Selçuk Atıcılar ve Balıkçılar Derneği (SELAVDER) tarafından Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya Soma’ya katkılarından dolayı plaket verildi.
Geçtiğimiz günlerde Ege Yaban Hayatı Ve Avcılık Federasyonu (EYHAF) tarafından Soma’da hayatını kaybeden maden şehitleri anısına, Soma’da anaokulu yaptırmak için yardım amaçlı Türkiye geneli kurşun atış yarışması düzenledi. SELAVDER, anlamlı yardım kampanyasına destek vermek için Soma’ya giderek yarışmaya katıldı.
Kendisini ziyarete gelen SELAVDER Başkanı Mustafa Demircan ve İdris Çekinmez ile görüşen Başkan Bakıcı, “Somada maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine destek veren bu yarışma çok duyarlı bir davranış. Bu anlamlı davranışınızdan dolayı tebrik ederim. Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerine tekrar rahmet diliyorum" dedi. Başkan Bakıcı, bu tür faaliyette bulunan her derneğin Selçuk Belediyesi tarafından destekleneceğini söyledi. Mustafa Demircan ise, “Bu anlamlı yardım kampanyasına katılan tüm duyarlı Selçuk avcılarına ve Soma’ya ulaşmamızda bize destek veren Selçuk Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ederim” dedi. Demircan, Başkan Bakıcı’ya katkılarından dolayı plaket verdi.