Selçuk’ta Esnafın Ruhsat Şaşkinliği

Selçuk’ta Esnafın Ruhsat Şaşkinliği

İzmir’in Selçuk ilçesinin Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, esnafların belediyeden alması gereken iş yeri çalıştırma ruhsatlarını iş yerlerini ziyaret ederek kendisi teslim etti.
Selçuk ilçesinde, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı yeni bir uygulama başlattı. Bakıcı, esnafların belediyeden alması gereken iş yeri çalıştırma ruhsatlarını iş yerlerini ziyaret ederek kendisi teslim etti. Esnaflar Bakıcı’yı karşılarından görünce büyük bir şaşkınlık yaşarken, ruhsatları teslim ettiğini görünce Bakıcı’ya teşekkür etti. Teslim töreninde iş yerlerine bol kazanç dileyen Başkan Bakıcı, yanında getirdiği Atatürk posterlerini de esnaflara hediye etti.
Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, ruhsatların bundan sonraki süreçte kendisi tarafından teslim edileceğini belirtti. Bakıcı, "Bundan böyle Belediye Başkanı olmak üzere diğer yetkililerimiz ile birlikte iş yeri açma ruhsatını esnafa, iş yerine gelerek teslim edeceğiz. Esnafımız başımızın tacı. Selçuk’ta yaşayan ve dışarıdan gelenlere hizmet eden esnafımız bizim için her zaman dile getirdiğim gibi çok önemli" dedi.
Esnaflardan Ali Can Samut, belediye başkanını karşılarında görünce şaşırdıklarını ifade ederek, ilk kez böyle bir uygulamayla karşılaştıklarını söyledi. Samut, "Başkanımız bizi çok şaşırttı. İlk kez böyle bir uygulama ile karşılaşıyorum. Daha önce böyle bir şey hiç duymadım. Belediye Başkanı ayağımıza hizmet getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bilinçli bir esnaf olarak hem hijyen kurallarına uygun, hem kaliteden ödün vermemekle beraber halkımızın beklentilerini karşılayacak şekilde Selçuk’ta hizmet vermeye çalışacağız" diye konuştu.