Selda Bağcan, Boom Pam ile turneye çıkıyor!

Selda Bağcan, Boom Pam ile turneye çıkıyor!

Türk halk müziğinin efsane isimlerinden Selda Bağcan, Tel Avivli müzik topluluğu Boom Pam ile birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir'de sahne alacak.

İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen Primavera Sound 2016 festivalinde de birlikte sahne aldığı Tel Avivli rock müzik topluluğu Boom Pam ile turneye çıkan Selda Bağcan, 14 Ekim'de İstanbul'daki Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 15 Ekim'de Ankara'daki ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisi Çim Amfi'de ve 16 Ekim'de İzmir'deki Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek.


Times dergisinin, "Dünya Müziğinde Yaşayan Efsane" ve "Tarihi Kadın Şarkıcılar", Rolling Stones dergisinin de "100 Yılın En İyi 100 Kadın Vokali" listelerinde yer alan Türk halk müziği sanatçısı Seldan Bağcan, "Yuh Yuh", "Adaletin Bu Mu Dünya", "Çemberimde Gül Oya", "Uğurlar Olsun" gibi şarkıları kendine has üslubuyla yorumlayarak, tüm dünyada geniş bir dinleyici kitlesine sahip oldu. "Yüzüklerin Efendisi" serisinde Frodo karakterini canlandıran dünyaca ünlü oyuncu Elijah Wood da geçtiğimiz yıl Bağcan'a olan hayranlığını dile getirerek, aynı sahneyi paylaşmıştı.