Selda İncinin Sergisi Büyük İlgi Gördü

Selda İncinin Sergisi Büyük İlgi Gördü

Selda İnci’nin 10. kişisel sergisi Düzce’de sanatseverlerle buluştu. Selda İnci’nin “Es-Selam” adını verdiği sergi 16-24 Ekim tarihleri arasında Düzce Belediyesi Sergi salonunda açık kalacak.
Düzce Belediyesi Sergi Sarayında gerçekleştirilen serginin açılışına Düzce Valisi Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş ve davetliler katıldı.
Vali Su’nun eşi Zeliha Su serginin açılış kurdelesini keserek “Bu tür etkinliklerin Düzce’de açılması çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Sergi hakkında bilgiler veren Selda İnci “Düzce’de sergi açmaktan dolayı çok memnunum. Düzce halkı çok ilgi gösterdi. Bu benim 10’ncu kişisel sergim. Birçok karma sergide de bulundum. Bu sergimde de diğer sergilerimde olduğu gibi temam yaradan ve onun mucizeleri, mucizeleri olan doğa. Çiçekler ve hat sanatını kullanıyorum. Hat sanatını resimlerimde kullanmayı çok seviyorum. Hat sanatını özellikle çok seviyorum” dedi.
Hat Sanatına soyutlayıcı bir yaklaşımı olan Selda İnci eserlerinde kelime ve harflerden oluşan kaligrafik öğeleri resminin merkezine alarak hat sanatının önemli istiflerini, ayet hadis parçalarını, her zaman okunulabilir biçimde yansıtıyor.