Selfie çubuğu bağladığı sualtı kamerasıyla çekim yapıyordu ki

Selfie çubuğu bağladığı sualtı kamerasıyla çekim yapıyordu ki

 
Selfie çubuğu olmasa belki de şu an hayatta olmayacaktı. Genç kızın okyanusta selfie çubuğuyla çekim yapması onun mucizevi bir şekilde hayatta kalmasını sağladı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachussets eyaletindeki Nantucket, Surfside Plajı’nda geçtiğimiz haftalarda yaşanan bir olay kelimenin tam anlamıyla ibretlik!

SELFIE ÇUBUĞUNDAN YAKALAYIP KENDİNE ÇEKTİ

Okyanusa yüzmeye giren Johns ailesi hiç ummadığı bir olayla karşılaştı. Selfie çubuğuna taktığı sualtı kamerasıyla annesi ve babası Derrick Johns’u kaydeden 16 yaşındaki Erynn ve babası, dip akıntısının kendilerini okyanusa doğru çekmesi nedeniyle boğulma tehlikesi atlattı. Baba ve kızının boğulma tehlikesi geçirdiği anlar kameraya yakalanırken, anne Johns, Erynn'in elinden bırakmadığı selfie çubuğuna yakalayarak kızını kıyıya doğru çekmeyi başardı.

"HİÇ BÖYLE BİR KORKU HİSSETMEMİŞTİM"
Erynn Johns kıyıya çıkmayı başarırken baba Derrick Johns çevredekilerin yardımlarıyla kıyıya çıkarılabildi. Bir dönem Deniz Piyadesi olarak görev yapan Derrick Johns, ABC muhabirine “Deniz Piyadeleriyle açık denizde birkaç kez göreve çıktım ama hiç böylesi bir yorgunluk ve korku hissetmemiştim” dedi.