Semiha Yankı'nın kızı Kılıçdaroğlu'na danışman oldu

Semiha Yankı'nın kızı Kılıçdaroğlu'na danışman oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Türkiye'yi Eurovision'da temsil eden ilk ses sanatçısı Semiha Yankı’nın kızı Tebessüm Koçakcı yeni danışmanı oldu.

Kılıçdaroğlu’nun halkla ilişkilerden sorumlu danışmanı olan Koçakcı annesi ile birlikte Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuştu.

İşte o röportajdan satırbaşları:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ’nun danışmanlığını yapmaya başladın. Nasıl geldi teklif, nasıl keşfedildin?

Bir anda oldu aslında. Annem zaten kendisini çok eskiden tanısa da ben hiç tanışma fırsatı bulmamıştım ama kendisini sıkı takip edenlerden biriydim.



“GERÇEK BİR LİDER TANIDIM”

Televizyonda göründüğünün aksine çok farklı bir insan. Beyaz cam demek ki insanları bazen yanıltabiliyor. Bazen ünlü sanatçılar kameraların kendilerini 5-6 kilo fazla gösterdiğini söylüyor ya bu da ona benziyor. Televizyonlar bazen insanları olduğu gibi yansıtmıyor. Televizyonda doğal olarak hep siyaset konuştuğu için ben kendisinin nasıl biri olduğunu bilemezdim ama sonra tanıyınca o genel kültür bilgisi, sürekli okuması, insanlara, yurttaşlara yaklaşımıyla şahaneydi. Onda gerçekten bir liderlik gördüm, bir lider tanıdım.

Parti için durmaksızın gönüllü gece gündüz çalışıyordum zaten. Çalışıyorsun bir vasfın, unvanın olmalı dedi. Bana ve alanıma da uygun olan halkla ilişkiler danışmanlığına getirildim.