Şenol Güneş'ten transfer şifreleri!

Şenol Güneş'ten transfer şifreleri!

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, NTV Spor'da bu akşam katıldığı bir programda birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. Güneş, "Rhodolfo gelecek sezon başında nasıl döner bilmiyorum. 1 ya da 2 stoper gerekir. 1 tane hızlı stoper lazım. 2 beke de oyuncu lazım. İsmail'in kalmasını istiyorum. Kalma, almaya göre değişim olabilir. Giden olursa da ona göre bakacağım" dedi.

"BOYKO BEKLEDİĞİMİZİN ALTINDA KALDI"
Kaleci transferine de değinen başarılı teknik adam, "Denys Boyko, kalecilik kariyeri olarak yeni bir takıma geldi. Beklediğimizin altında kaldı. Kalırsa kaleci almayız. Alacaksak, o giderse alırız. İlla gitmesini istemedim. Giderse, çok daha iyi bir kaleci almak zorundayız. Onda da, bizde de güven kaybı var" diye konuştu.

"BAZEN OYUNCULARIN GİTMESİ GEREKEBİLİR"
Alman golcü Mario Gomez'in gidip gitmeyeceği konusuna da açıklık getiren Güneş, "Gomez gider mi, gidebilir. Bazen oyuncuların gitmesi gerekebilir. Beni aşar. Kalması bizim de, onun da lehine. Geçen sene Demba Ba'nın da gitmesi gerekiyordu, gitti, kulübün lehine oldu. Ersan da öyle" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın gelecek sezon birinci önceliğinin Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, ligde yine şampiyon olmak istiyorlarsa çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.