Serdar Aslan İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Serdar Aslan İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Sultanbeyli’de Kobani eylemlerinde başından taşla yaralanan ve dün akşam hayatını kaybeden Serdar Arslan için cenaze töreni düzenlendi. Törende Aslan’ın yakınları gözyaşlarına boğulurken, cenaze defnedilmek üzere Trabzon’a gönderildi.
Sultanbeyli’de Kobani eylemleri sırasında başından taşla yaralanan ve 9 gün süren tedavinin ardından hayatını kaybeden 2 çocuk babası Serdar Arslan için Abdurrahman Gazi Camii’ne cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aslan’ın ailesi ve arkadaşları katıldı. Aslan’ın ailesi, gözyaşları içinde taziyeler kabul etti. Aslan’ın Cenazesi caminin avlusuna getirildiği esnada ağabey Savaş Arslan’ın hıçkırıklar içerisinde “Ağabey sesimi duy ağabey” diye haykırması yürekleri dağladı.
Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan Aslan’ın tabutu, cenaze nakil aracına yerleştirilerek defnedilmek üzere memleketi Trabzon’a gönderildi.
ACILI BABANIN FERYADI
Acılı baba Hayati Arslan, herkesin cenazeye büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Benim acımı Türkiye genelinde duyan insanların hepsine teşekkür ediyorum. Bakanlıktan doktorundan arkadaşından varıncaya kadar hepsinden Allah razı olsun çok büyük bir ilgi gösterdiler. İlgi gördüğüm için çok teşekkür ederim ama benim oğlumun mukadderatı bu kadar mı, benim oğlumun ömrü bu kadarmış, 9 gün boyunca yattım kalktım gizli gizli ağladım çocuklarım görmesin dedim. İçim yandı benim oğlum hiçbir rahatsızlığı yokken benim oğlum bir taşla benim devrilmeyecek oğlum devrildi ona yandım. Mücadelesi 9 güne kadardı. Rabbim aldı onu benden mekanı cennet olsun” dedi.
“EVİNE EKMEK ALMAYA GİDİYORDU”
Olay yaşanırken oğlunun evine ekmek almaya gittiğini belirten acılı baba, “Bir taş yağmuruna tutuldu kaçamadı kaçarken arkadan taşı yedi. O taş onu devirdi hastane ye geldiğinde bilinci kayıptı zaten ölmüştü” diye konuştu.