Serdar Aslan’ın Cenazesi Adli Tıp’tan Alındı

Serdar Aslan’ın Cenazesi Adli Tıp’tan Alındı

Kobani eylemleri sırasında yoldan geçerken başına isabet eden taşla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Serdar Aslan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.
Kobani olaylarını bahane eden grupların Sultanbeyli’de yaptığı korsan gösteri sırasında başına isabet eden taşla ağır yaralanan ve 9 gün hastanede kalan 2 çocuk babası Serdar Aslan (32), dün akşam hayatını kaybetmişti. Aslan’ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti. Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri tamamlanan Aslan’ın cenazesi, aile yakınlarına teslim edildi.
Serdar Aslan’ın amcası Sebahattin Aslan, yeğeninin göstericilerin attığı taş ile yaralandığını belirterek, “Çok üzgünüz. Acımız büyük. Yemeğini yedikten sonra iş yeri berber dükkanına gidiyordu. Oradan geçerken olayların ortasında kaldı. Aniden arkadan gelen bir taş darbesiyle yere yığılıyor. Göstericilerin attığı taş ile yaralandı. 9 gün tedavi gördü. Sürekli uyutuldu ve kaybettik” dedi.
Aslan’ın cenazesinin Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilmek üzere memleketi Trabzon’a götürüleceği öğrenildi.