SERDİVAN KUZEY BÖLGESİ İMAR PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ

SERDİVAN KUZEY BÖLGESİ İMAR PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Serdivan Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısında, askıdan inen kuzey bölgesi imar planlarına yapılan itirazlar görüşüldü.
5 maddelik gündemle toplanan Serdivan Belediye Meclisi’nde, ilk gündem maddesi olarak 24 Aralık 2014 - 23 Ocak 2015 tarihleri arasında askıda kalan Serdivan Merkez Kuzey 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planlarına yapılan itirazlar görüşüldü. İtirazlar değerlendirilmek üzere oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi. Yazlık, Vatan, Orta, Köprübaşı, Arabacıalanı, Bahçelievler, İstiklal Mahallelerinin yanı sıra 32 Evler Mahallesi’nin bir kısmını da içine alan imar planlarına yönelik vatandaşların Serdivan Belediyesi KentBank birimine yaptıkları itirazlar komisyon tarafından değerlendirildikten sonra onaylanmak üzere tekrar belediye meclisine sunulacak.
Meclisin diğer bir gündem maddesi ise belediye bünyesinde Harita Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün kurulması oldu. Başkan Alemdar yeni müdürlük ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirirken, Serdivan’ın her geçen gün hızla büyüdüğünü, Harita Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile birlikte Serdivanlı vatandaşların daha hızlı hizmet alacaklarını söyledi.