Sergen o Beşiktaşlı'yı istiyor

Sergen o Beşiktaşlı'yı istiyor

İsveçli stoper Alexander Milosevic'le büyük oranda anlaşma sağlayan Beşiktaş, tecrübeli isimle yolları ayırabilir.

Siyah-beyazlı kulübün gözden çıkarmayı düşündüğü Tomas Sivok'un birçok Süper Lig kulübü tarafından soruşturulduğu, hatta bunlar arasında Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Sivasspor'un da bulunduğu öğrenildi.




Öte yandan Ligin 15 haftalık bölümünde hayal kırıklığı yaratan Sivasspor, devre arası transfer döneminde şov yapacak, ikinci yanda ayağa kalkacak. Sergen Yalçın'ın raporuyla ilk olarak Bursasporlu Aydın Karabulut ve İbrahim Öztürk'le anlaşan kırmızı-beyazlılar, forvette ise rotayı yabancıya çevirdi.

AMK Gazetesi'nin haberine göre; Başakşehir forması giyen Eneramo ile her konuda anlaşan ve bitirme noktasına getiren Yiğidolar'ın esas bombası ise Guillaume Hoarau... 2008-2013 yılları arasında Fransız devi PSG'nin formasını terleten 30 yaşındaki oyuncu, şu anda İsviçre kulübü Young Boys'ta görev alıyor. Çıktığı 11 lig maçmda 4 gol atan 1.92 boyundaki yıldız forvet, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 6 karşılaşmada 5 kez ağları havalandırdı. Oldukça formda olan Hoarau'nun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
Eneramo ve Hoarau'nun gelmesi durumunda Sergen Yalçın, beklenen katkıyı sağlayamayan Chrisantus'un gönderilmesini istedi.