Servet Çetin'den büyük istikrar!

Servet Çetin'den büyük istikrar!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda 34 yaşındaki kaptan Servet Çetin, ilk yarıdaki inanılmaz istikrarıyla takımdaki bütün futbolcuları geride bıraktı.

2003-2006'da Fenerbahçe'de, 2006'da Sivasspor'da, 2007'den 2012'ye kadar Galatasaray'da, 2012-2013 sezonunda ise Eskişehirspor'da forma giyen milli oyuncu, bu sezon öncesi ligin yeni takımı Mersin İdmanyurdu'na transfer oldu.

Yeni takımında teknik direktör Rıza Çalımbay tarafından kaptanlığa getirilen Servet Çetin, kendisine güvenen hocasını mahcup etmedi.

Ligin ilk haftasında oynanan Beşiktaş maçıyla giydiği kırmızı-lacivertli formayla istikrarlı tablo çizen oyuncu, ilk yarıdaki 16 maçta da ilk 11'de yer alıp, tüm maçların bitiş düdüğüne kadar sahada kaldı.

Takımda Servet Çetin'i, cezalı olduğu 1 maç haricinde 15 karşılaşmada da ilk 11'de başlayan 34 yaşındaki sol kanat oyuncusu Vederson takip etti. Kaleci Nihat Şahin de sakat ve cezalı olduğu 2 maç haricinde 14 karşılaşmada da tüm maçları tamamladı.

"DENEYİM BAŞARIYI GETİRDİ"

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Ahmet Serttaş, AA muhabirine, sezon öncesi yapılan transferlerle takımın adeta yeniden kurulduğunu söyledi.

Yaş ortalaması yüksek takım olmalarına rağmen oyuncuların deneyimlerini sahaya en iyi şekilde yansıttığını kaydeden Serttaş, şöyle konuştu:
"İlk yarı sergiledikleri başarılı performanslarından dolayı tüm futbolcularımızı kutluyorum. Kadromuzda Servet Çetin, Vederson, Tita, Serkan Balcı ve Sinan Kaloğlu gibi deneyimli oyuncular var. Deneyimli futbolcularımız beklentinin üzerinde performans ortaya koydu. Genç oyuncularımızın da tecrübeli isimlerle uyumlu olması iyi sonuçlar almamızı sağladı."

Serttaş, ligin ikinci yarısında da iyi performans ortaya koyacaklarına inandığını belirterek, sezonu iyi yerde bitireceklerini ifade etti.