Servet Çetin'den Galatasaray itirafı!

Servet Çetin'den Galatasaray itirafı!

Mersin İdman Yurdu’nun kaptanı Servet Çetin, Galatasaray’da oynadığı dönemde yaşadıkları, milli takım hakkındaki düşünceleri ve geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

“GALATASARAY’DA KALMAK İSTERDİM”

2007 ile 2012 yılları arasında Sarı-Kırmızılı formayı giyen Servet Çetin, Galatasaray’da neler yaşadığı sorusuna “Ben Galatasaray’ı gerçekten çok seviyorum. Zamanımı dolu dolu geçirdim. Allah’a şükür Galatasaray’da ekmek yedik. Çok mutlu günlerim oldu. Üzüldüğüm anlar da. Ama bunlar olağan şeyler. Takılmıyorum. Arkaya bakmayı sevmiyorum. Herkes bir takımı tutuyor. Ama biz neredeysek orada işimizi yapıyoruz. Tabii ki oralarda kalmak isterdim. Ama şartlar sizi başka yerlere getiriyor. Şu an Mersin için elimden geleni yapıyorum” yanıtını verdi.

“SAKAT SAKAT OYNADIM”

Bu sezon 18 maçın tamamında da 90 dakika sahada kalan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, performasınının sırrını verdi. “Elimden ne geliyorsa onu yapmaya çalışı-yorum. Yeri geldiğinde sakat sakat da oynuyorum. Hasta olarak da oynadığım günler oldu. Bunu kimse bilmez. Herkes sahadaki performansına bakar. Bu sene de çok hasta olduğum halde oynadığım maçlar oldu. Belki bu benim zararıma oluyor; ama benim kişiliğim böyle. Elimden geleni yapıyorum. Allah da beni ödüllendiriyor” diye konuştu.

“ÇAĞRILIRSAM GİDERİM”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e bir kırgınlığı olmadığını söyleyen Milli oyuncu, “Fatih hocaya kesinlikle bir kırgınlığım yok. Ben Fatih hocayı çok severim” ifadelerini kullandı. “A Milli Takım’a tekrar çağrılma ihtimalin var mı?” sorusuna ise “Çağrılırsam giderim, oynarım. Çağrılmazsam da kendi takımımda oynarım. Sorun değil. Önemli olan, Milli Takım’ın başarısı” şeklinde cevap verdi.

“SEMİH KAYA’YI BEĞENİYORUM”

Servet, “Şu anda en beğendiğin, gelecek vadettiğini düşündüğün stoper kim” sorusuna “Semih Kaya’yı beğeniyorum. Umarım üzerine koyar. Ülkemizde şans verilirse stoper çıkar. Skora endeksli bir anlayış olduğu için hep tecrübeli oynatayım kazanayım anlayışı var; ama bazı oyuncuları da oynatmadan kazanamazsınız. Pek çok teknik adam o riski alamı- yor. Belki istiyorlar; ama oynatamıyorlar” dedi.