Sesob Başkanı Köksal’dan İlçe Esnaf Odalarına Ziyaret

Sesob Başkanı Köksal’dan İlçe Esnaf Odalarına Ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kongre sonrasında ilçe odaları ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Olağan genel kurul sonrasında bir kez daha seçilerek güven tazeleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Akıncılar, Koyulhisar ve Suşehri ilçesinde bulunan Esnaf ve Şoförler Odalarını ziyaret etti.
Zaman buldukça merkez ve ilçelerde bulunan odalara ziyarette bulunan Köksal, Akıncılar Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Sadık Minnetoğlu, Koyulhisar Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Soner Yalçın, Suşehri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Şen ve Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Karakaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Köksal, esnaf teşkilatı olarak merkez ve ilçelerde bulunan oda yöneticileri ve üyeleriyle birlikte geniş bir aile olduklarını söyledi. Esnaf teşkilatı olarak oda yöneticileriyle uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Köksal, “Oda başkanlarımız tarafından ilçelerinde tespit ettikleri sorunları birlikte Ankara’ya taşımıştık. Esnaf teşkilatı olarak biz bir aileyiz. Genel kurul sonrasında odalarımızı yerinde ziyaret ederek yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geliyoruz.”dedi.