“sevgili Doktor” Yeniden İzleyiciyle Buluşuyor

“sevgili Doktor” Yeniden İzleyiciyle Buluşuyor

Adana Devlet Tiyatrosu geçen sezon oyunu olan “Sevgili Doktor” ile 18-29 Kasım tarihleri arasında yeniden izleyici karşısına çıkacak.
Adana Devlet Tiyatrosu yapımı, geçen sezon oyunu olan ve seyircinin büyük beğenisini toplayan Anton Çehov’un yazdığı, Zeynep Su Kasapoğlu’nun yönettiği “Sevgili Doktor” adlı oyun, 18-29 Kasım tarihleri arasında Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat: 20.00’de, Cumartesi günleri saat: 15.00’de ve 20.00’de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak.
“Sevgili Doktor” adlı oyun, insanların güçlerini ve güçsüzlüklerini soruşturan, sınıfsal ayırımları ele alan, sömüreni ve sömürüleni anlatan, kısacası insanlık hallerini hem sevgiyle hem de güldürerek seyirciye sunan, birbirinden bağımsız 8 kısa oyundan oluşan traji komik bir oyun. Oyunun Dekor Tasarımı Hakan Dündar’a, Kostüm tasarımı Funda Karasaç’a, Müzikleri Alper Maral’a, Işık tasarımı ise H.İbrahim Karahan’a ait.
3-8 yaş arası küçük seyirciler için ise 16 Kasım Pazar günü saat: 11.00’de, 19 Kasım Çarşamba günü saat: 14.00’de “Merhaba Hayat” adlı çocuk oyunu perde açacak.