Sevgilisini öldürdü, başında fare zehri içti!

Sevgilisini öldürdü, başında fare zehri içti!

Cinayet şüphelisinin 3 saat baygın kalıp ölmeyince bir gün sonra cesedin başında bu kez kuru sıkı tabancayla önce göğsüne daha sonra başına ateş ettiği öğrenildi.

Yine ölmeyince yaralı olarak sabaha karşı evine gelen şüpheli G.K.’nın Kayıp Şahıslar Büro Amirliği (KŞB) dedektifleri tarafından yakalandığı öğrenildi. Şüphelinin gösterdiği yerde yapılan aramada Ayfer S.’nın cesedi bulundu. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul’da Firuzköy’de 10 gün önce meydana gelen olayda evli olan Ayfer S.’nın ailesi polise başvurarak ortadan kaybolduğunu bildirdi. Polisin olayla ilgili başlatılan soruşturmada Ayfer S.’nın bir tekstil atölyesinde çalışan G.K. ile bir süredir yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Polis G.K.’nın Ayfer S.’nın ortadan kaybolduğu günden itibaren işe gitmediğini belirledi. Bunun üzerine G.K.’nın evinin çevresinde önlem alındı. Önceki gün saat 05.00 sıralarında eve geldiği tespit edilen G.K. içerde yarım saat kaldıktan sonra dışarı çıkarken gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ YARALI OLARAK YAKALANDI

Şüpheliyi gözaltına alan ekipler onun ağır şekilde yaralı olduğunu tespit etti. Şakağında derin bir yanık izi bulunan şüphelinin gözünden de ağır yaralandığı tespit edildi. Ayrıca sol göğsünde de derin bir yanık izi tespit edilen şüpheli tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

CESET BULUNDU

Öte yandan kayıp olarak aranan Ayfer S.’nin cesedi G.K.’nın tarif ettiği yerde arama yapan polisler tarafından bir bölümü toprağa gömülmüş, üzeri çalılarla kapatılmış olarak bulunarak Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

NİŞANLANDIĞIM İÇİN EVLİ SEVGİLİMLE KAVGA ETTİK

Hastanede tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne getirilen G.K., ifadesinde cinayeti itiraf etti. Bir süredir evli olan Ayfer S. ile ilişki yaşadığını söyleyen G.K. “Daha sonra ben nişanlandım. Buna çok kızdı. Kendisini kaçırmamı istedi. Bunu yapamayacağımı söyleyince bana kızdı aramızda kavga çıktı. Araç içindeki kavga sırasında bıçak ona saplandı. Öldüğünü anlayınca onu ormanlık alanda çalıların arasına gizledim.” dedi.

ÖNCE FARE ZEHİRİ İÇMİŞ

Şüpheli G.K. yaptığına çok pişman olduğunu ve intihar etmek istediğini söyleyerek “Gidip fare zehiri aldım. Cesedin başında içtim. 3-4 saat sonra uyandım. Zehir beni öldürmemişti. Bunun üzerine Ankara’da bulunan bir arkadaşımın yanına gittim. Bir gün orada kaldıktan sonra geri döndüm.” dedi.

SONRA KURU SIKI SİLAHLA İNHİTAR ETMEK İSTEMİŞ

İstanbul’a geldiğinde tekrar cesedi bıraktığı yere gittiğini anlatan G.K., “Bu kez yanımda kuru sıkı bir silah vardı. Onu önce kalbime doğrultup ateşledim. Canım çok yandı ancak ölmedim. Bunun üzerine bu kez şakağıma dayayıp tetiği çektim. Patlayan barut yüzünden yüzüm yandı. Gözümde hasar gördü. Yine ölmeyi başaramayınca eve gittim. Üzerimi değiştirip yüzümü yıkadım. Dışarı çıkarken polisler beni yakaladı.” dedi.

TUTUKLANDI

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli G.K. adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.