ŞİDDETLİ FIRTINAYA UYKUDA YAKALANDILAR

ŞİDDETLİ FIRTINAYA UYKUDA YAKALANDILAR

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, şiddetli fırtına nedeniyle bir evin çatısı çöktü. Büyük gürültüyle neye uğradığını şaşıran vatandaşlar kendilerini sokağa attı.
Olay, Camiatik Mahallesi Makine Sokağında meydana geldi. Gece etkisini gösteren fırtına dolayısıyla Sebahattin Baydar’a ait apartmanın çatısı, yan komşusu Mutlu Çeşmeliler’e ait evin bahçesine uçtu. Büyük bir gürültü üzerine uyanan vatandaşlar bir hayli korku yaşadı. Panik içinde kendilerini dışarı atan mahalle sakinleri korktuklarını söyledi. Yıkılan çatıda ağaç ve tuğla parçaları elektrik tellerinin üzerine düştü. Fırtına nedeniyle çatıdan kopan bazı parçalar geniş bir alana savrulurken, üzerine tuğlaların düştüğü bir traktörde hasar meydana geldi. Çatının uçtuğunu görenler durumu polis, itfaiye ve TREDAŞ’a bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, bina çevresinde incelemelerde bulundu.
Büyük korku yaşadıklarını anlatan mahalle sakinlerinden Efe Karalamacı, “Şiddetli bir rüzgar vardı. Uyuyorduk, birden büyük bir gürültüyle uyandık. Sonra dışarı çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştık” diye konuştu.