Siesta Korupark’ta açılış heyecanı!

Siesta Korupark’ta açılış heyecanı!

Bursa’da sınırsız kahve çeşitleri ve Akdeniz mutfağından seçkin lezzetleri ile tanınan Siesta, yeni bir halka ile büyümeye devam ediyor. Ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Siesta Korupark’ın resmi açılışı, 17 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Uzun yıllardır birbirinden güzel lezzetleriyle ziyaretçilerini buluşturan Siesta, misafirlerini Bursa’nın önemli buluşma adreslerinden biri olan Korupark'ta ağırlayacak. Mükellef kahvaltıların, iyi kahvenin, enfes lezzetlerin adresi Siesta; her şubesinde olduğu gibi Korupark'ta da en sevilen lezzetlerini müdavimleriyle buluşturacak. Bursa iş ve cemiyet hayatının tanınan simalarından Sami Erol ve Aykan Kurkur ortaklığında, zincir şube olarak açılan Siesta Korupark, her gün sabah 10.00'dan itibaren müşterilerine hizmet verecek.

Doğum günü, toplantı, karaoke gibi çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapacak olan Siesta Korupark, Bursa’daki özel kutlamaların vazgeçilmez adresi olacak.

Bursalılar yeni bir mekâna kavuştu

İşletme sahipleri Sami Erol ve Aykan Kurkur yaptıkları açıklamada, Siesta Korupark’ın Bursalıların yeni buluşma noktası olacağını söyledi.

Siesta lezzetlerini geniş kitleler ile buluşturmak hedefi ile yola çıktıklarını belirten Erol ve Kurkur, “Bünyemizde çalışan deneyimli kadromuz ile misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Siesta markası, Bursa’da çok uzun yıllardır bilinen ve tercih edilen konumda. Ziyaretçilerimiz burada kahvelerini içip yemeklerini yiyebilecek ve sevdikleriyle birlikte keyifle vakit geçirebilecek. Bursalılar artık yeni bir mekâna daha kavuştu diyebiliriz. Kahvaltı, öğle yemeği, iş yemeği, çay-kahve keyfi, akşam yemeği kısacası istenilen her saatte, ziyaretçilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dediler.

Özel etkinlikler düzenlenecek

Mekânda zaman zaman canlı müzik yapılacağını da dile getiren işletme sahipleri, şunları kaydetti: “Siesta Korupark’ta ayda bir gün, ‘özel gün’ etkinlikleri düzenleyeceğiz. Bu özel günlerde, Siesta Korupark gece saat 01.00’e kadar açık kalacak. Ayrıca karaoke gibi eğlenceli etkinliklerimiz de olacak. Şirket organizasyonları, davetler gibi en keyifli anlarınıza ev sahipliği yapacağız. 17 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da yapılacak resmi açılışımıza tüm Bursalıları bekliyoruz.”