Sıgn İstanbul 33 Ülkeden 390 Firmanın Katılımıyla Başladı

Sıgn İstanbul 33 Ülkeden 390 Firmanın Katılımıyla Başladı

Alanında Avrasya’nın her yıl düzenlenen en büyük ticari organizasyonu ünvanıyla 16.’sı gerçekleştirilen Sign İstanbul, başta Çin, İtalya, Kore, ABD ve Almanya olmak üzere 33 ülkeden 390 firmanın katılımıyla kapılarını ziyaretçilere açtı.
Sign İstanbul Fuar’nda “Sign Teknolojisi, Dijital Baskı Teknolojisi, Tekstil Baskı ve Serigrafi Teknolojisi ile Görsel iletişim” ana başlıkları altında dijital baskı makineleri, baskı boyaları, serigrafi, LED teknolojileri, 3 boyutlu yazıcılar, promosyon malzemeleri, tekstil baskı ve ürün teşhir standları gibi endüstriyel reklama dair tüm yenilikler bir arada sergileniyor. TÜYAP Beylikdüzü’nün yeni 11-12 ve 14. salonlarında toplam 25 bin metrekare kapalı alanda düzenlenen Sign İstanbul dört gün sürecek.
GENİŞ FORMAT BASKI MAKİNELERİNDEN 3 BOYUTLU YAZICILARA KADAR HER ŞEY BU FUARDA
Dijital baskı ve endüstriyel reklam sektörlerindeki yeniliklerin uluslararası ölçekte tanıtım platformu halini alan Sign İstanbul 2014’te aralarında dünya markalarının da olduğu pek çok firma, standlarında son teknolojilerini sergiliyor. Fuar, hemen her zemin üzerine baskı yapabilen makinelerden geniş format dijital baskı teknolojilerine, 3 boyutlu yazıcılardan reklam ekipmanlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine ev sahipliği yapıyor.
Sektör tarafından yılın en önemli fuarı olarak nitelendirilen Sign İstanbul’u dört gün boyunca başta endüstriyel reklam üreticileri, dijital baskı merkezleri, mimarlar, matbaacılar ve tekstil sektörü temsilcileri olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 22 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.
ENDÜSTRİYEL BASKININ GELECEĞİ TÜRKİYE’DE İLK KEZ BİR ZİRVEYE KONU OLACAK
Sign İstanbul 2014’ün açılış gününde İFO Fuarcılık tarafından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Print Summit İstanbul 2015/Endüstriyel Baskı Zirvesi’nin de lansmanı yapıldı. 6-7 Mayıs tarihlerinde WOW İstanbul Convention Center’da gerçekleştirilecek organizasyonda, tekstilden deriye, seramikten cama, mobilyadan zemine, ambalajdan otomotiv ve medikale kadar yüzlerce imalat sanayindeki üretim aşamalarından birisi olan “endüstriyel baskı” konusu masaya yatırılacak. Zirvede katılımcılar serigrafi, tampon (pad), dijital, flekso, inkjet ve 3D baskı ile ilgili tüm teknolojik gelişmelerin yanı sıra endüstriyel baskının kendi imalat sanayilerine sunduğu olanaklarla tanışma fırsatı bulacak.