Sıkça Sorulan Sorular Yayınlandı

Sıkça Sorulan Sorular Yayınlandı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 2015 Yılı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı ve Yerel Kapasitenin Arttırılması Mali Destek Programı kapsamında potansiyel başvuru sahipleri tarafından sorulan sorular sürekli olarak cevaplandırılmaktadır.
Ajansımızca, Mali Destek Programlarımıza ilişkin sözlü ve yazılı olarak iletilen sorular gözden geçirildikten sonra teklif çağrısının genelini ilgilendiren veya diğer potansiyel yararlanıcıların da bilgilendirilmesini gerektiren hususlar düzenlenerek Sıkça Sorulan Sorular (SSS) oluşturulmuştur. Bütün potansiyel başvuru sahiplerinin aynı anda ve eşit düzeyde bilgiye ulaşması ve ilgilenen herkesin yararlanması amacıyla bilgilerinize sunulmaktadır. 2015 Yılı Teklif Çağrıları kapsamında Ajansımıza yöneltilen soruların derlendiği Sıkça Sorulan Sorulara http://kudaka.org.tr/pyb/dokumanlar/SSS/2015_Yili_Mali_Destek_Programlari/2015_Yili_Mali_Destek_Programlari_SSS.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı, teklif çağrısının referans numarasını açık bir şekilde belirterek pyb@kudaka.org.tr elektronik posta adresine ya da Ajans Program Yönetimi Birimi internet sitesinde yer alan iletişim kutusunu da kullanarak son başvuru tarihinden 20 gün öncesine (31 Ocak 2015) kadar gönderebilirsiniz.