Şirinevler Konutları Sahiplerine Kavuşuyor

Şirinevler Konutları Sahiplerine Kavuşuyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesinde yaptırılan ve inşaat çalışmalarının son aşamasına yaklaştığı Şirinevler konutları, yıl sonuna varmadan sahiplerine teslim edilecek.
“YAPTIRDIĞIMIZ KONUTLARIMIZ YILSONUNA KADAR VATANDAŞLARIMIZA TESLİM EDİLMİŞ OLACAK”
Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi kapsamında Şirinevler Mahallesinde yaptırılan 2+1 ve 3+1 dairelerin inşaat çalışması bitme aşamasına geldi. Son çalışmaların yapıldığı konutlarda, çevre düzenlemesinin de bitirilmesiyle birlikte, önümüzdeki günler içerisinde sahiplerine teslim edilecek. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şirinevler Mahallesi’nde yaptırdığımız konutlarımız yılsonuna varmadan vatandaşlarımıza teslim edilmiş olacak. Vermiş olduğumuz sözden daha erken vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Bildiğiniz üzere oradaki arsa bedelleri zaten 4 taksitle alındı. Vatandaşlarımız evin içerisine geçtikten sonra da aylık taksitlerini ödeyerek, hemşerilerimiz orada barınma imkanına sahip olacaklar” dedi.
MUHTARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Şirinevler konutlarının mahallelerine ayrı bir hava kattığını dile getiren Şirinevler Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar ise, bu tür konutların mahallelerine daha çok yapılması gerektiğini söyledi. Muhtar Ramazan Yaşar, konutların bitme aşamasına geldiğini, en kısa süre içerisinde sahiplerine teslim edileceğini ifade ederek, mahallelerine yapılan bu tür hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.