Sitespor U-15 Takımı Şampiyonluğa Çok Yaklaştı

Sitespor U-15 Takımı Şampiyonluğa Çok Yaklaştı

Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda karşı karşıya gelen Sitespor U-15 Futbol Takımı ile Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı, mücadeleden 1’er puanla ayrıldı. Sitespor U-15 Futbol Takımı, tarihinde ilk defa şampiyon olma şansını yakaladı.
Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında Sitespor U-15 Futbol Takımı’nın rakibi üstünde kurduğu üstünlük dikkatlerden kaçmadı. Sitesporlu futbolcuların kontrolünde geçen müsabakada, ikinci yarı roller adeta değişti. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili başlayan Saray Belediyespor, rakip kalede tehlikeli oldu. Sitespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk yarısında Doğukan Yeşil ve Suat ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Direkleri bir türlü geçemeyen Sitespor, soyunma odasına 0-0’lık sonuçla gitti.
İkinci yarıda Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı, ilk yarıya nazaran daha iyi mücadele etti. Sitespor Semih’in uzaktan çektiği şut ile heyecanlansa da top direkten auta çıktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında en önemli pozisyonu Doğukan Yeşil ile Sitespor yakalasa da pozisyondan gol sesi çıkmadı. Kaan’ın sol kanattan yaptığı ortayla, ceza sahasında buluşan genç forvet zor da olsa topa vurmayı başardı. Ancak top az farkla auta çıktı. Mücadelede kalesinde pozisyon vermeyen Sitespor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.
"ÇEKİŞMELİ BİR MÜSABAKA OLDU"
Müsabaka sonunda maçın değerlendirmesini yapan Saray Belediyespor Teknik Direktörü Kemal Özmen, "Çekişmeli bir müsabaka oldu. Dostluk çerçevesinde, topa sert girilen ve mücadele seviyesi yüksek bir müsabakaydı. Her iki takımın sporcularını da tebrik ederim" ifadelerini kullandı.
Sitespor Teknik Sorumlusu Soner Çelik ise "Kazanmamız gereken bir maçtı. Çok pozisyon bulduk. Değerlendiremedik. Daha çok çalışmak zorundayız. Hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Saray Belediyespor’u da mücadelelerinden dolayı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi mücadele ettiler" açıklamalarında bulundu.
Sitespor U-15 Futbol Takımı, tarihinde ilk defa şampiyon olma şansını yakaladı. Hafta sonu Kapaklıspor ile oynanacak karşılaşmayı kazanmaları halinde Sitespor U-15 Futbol Takımı şampiyon olacak ve Tekirdağ’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek 2 takımdan biri olabilecek.