Sivas Belediye Başkanı Aydın, 2014 Yılını Değerlendirdi

Sivas Belediye Başkanı Aydın, 2014 Yılını Değerlendirdi

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2014 yılında tamamlanan projeler ve 2015 yılında yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.
Sivas Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda 2014 yılının değerlendiren Başkan Aydın, 30 Mart seçimlerinde göreve geldikten sonra Sivas’ta inşaat sektöründe bir durgunluk söz konusu olduğunu ve yapılan imar revizyonu ile inşaat sektörünün harekete geçtiğini söyledi.
Kentsel dönüşümün önemli bir fırsat olduğunu aktaran Aydın, “Kentsel dönüşüm önemli bir fırsat biz kentsel dönüşümü kötü binayı yık, iyi binayı yap gözüyle bakmıyoruz. Sivas olarak kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Esentepe Mahallesi’nde İlkbahar ile birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarına başlıyoruz.”dedi.
Başkan Aydın, 2015 yılında yapılacak olan projelere de değinerek, “Kızılırmak Projesiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yeni Ordu evi tamamlandığında eski Ordu evinin yerindeki çalışmalara başlayacağız. Hızlı Tren güzergahı tespit çalışmaları devam ediyor. Yeni belediye binasıyla ilgili çalışmalar tamamlandı. Sivas, potansiyeli büyük olan bir il. Kentimizden göç veriyoruz ve bu durumu tersine çevirerek göç alan bir il konumuna gelmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.
Aydın, yapılacak projeler ile ilgili olarak Sivas halkından destek beklediklerini sözlerine ekledi.