Sivasspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular top kapma çalışması, düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Aatif Chahechouhe, Burhan Eşer, İbrahim Toraman ve milli takımlarda bulunan Ümit Kurt ile Manuel Da Costa katılmadı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, ligde ilk galibiyetlerini iyi oynamamalarına karşı Gençlerbirliği maçında elde ettikleri söyledi. Milli maç arasında hazırlık maçı yapmayacaklarını kaydeden Carlos, antrenmanlarla fiziksel ve taktiksel olarak takımın Beşiktaş maçına hazırlanacağını belirtti.
Beşiktaş karşılaşmasının Ankara’da oynatılmasını değerlendiren Carlos, “Bu konuda kararı alacak kurum federasyondur. Biz de saygı duyarız. Nerede oynanacak olursa olsun takımımız galibiyet için elimizden gelen en iyi şekilde sahaya sürmeye çalışırız. Beşiktaş’ın stadı ile ilgili ne gibi çalışmalar var bilmiyoruz. Bir şey söylemek doğru olmaz ama biz elimizden gelen en iyi oyunu nerede oynarsak oynayalım gösterip, galibiyet almaya çalışacağız” dedi.