Şok itiraf! Adnan Oktar FETÖ lehine çalışmış!

Şok itiraf! Adnan Oktar FETÖ lehine çalışmış!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Adnan Oktar ve grubuna yönelik,  "suç işlemek amacıyla örgüt kurma'' suçu dahil 31 sevk maddesinden başlatılan  soruşturma sürüyor.  Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinin  alınması işlemi devam ediyor. Müşteki ve ihbarlarda yer alan beyanlarda dikkat  çekici iddialar yer alıyor.

 Müşteki Ö.M, Adnan Oktar'ı 2010 yılından önce Fetullahçı Terör Örgütü  (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen hakkında olumsuz konuşmalarının olduğu, akabinde  adını daha sonra açıklayacağı bir savcının Oktar hakkında tarihi eser kaçakçılığı  soruşturması başlattığını belirterek, Oktar'ı bu soruşturma üzerinden tehdit  ederek üç gün boyunca Gülen'i öven yayınlar yapmasını emredip bunu Gülen'e  izleteceğini söyleyerek istediğini yaptırdığını, buna ilişkin görüntüleri de  dosyaya sunacağını öne sürdü.

Bu olayın ardından Adnan Oktar'ın FETÖ güdümüne girdiğini ileri süren  müşteki M.Ö, ''Bu olaydan sonra başta başkanlık sistemine karşıt olmak üzere  birçok bakan, diyanetişleri başkanı ve örgütün istemediği önemli şahsiyetler  hakkında olumsuz propaganda ve karalama kampanyası başlattık.'' iddiasında  bulundu.