Söke Belediye Başkanı Toyran, Bayramda Beşparmak Turu Yaptı

Söke Belediye Başkanı Toyran, Bayramda Beşparmak Turu Yaptı

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran bayramda da boş durmadı, Beşparmak turuna çıktı.
Söke’nin Beşparmak Dağı zirvesindeki mahallesi Çavdar’dan başlayıp, Demirçay, Kisir, Çalışlı ve Bağarası Mahallelerini gezen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; vatandaşlarca çok sıcak karşılandı. Vatandaşlarla bayramlaşan ve bol bol sohbet eden Başkan Toyran, halkın sorun ve sıkıntılarını da yerinde dinledi.
Demirçay Mahallesi sakinleri dere ıslahı isterken, Başkan Toyran Demirçay’da bulunan dereyi yerinde inceledi. İmkanlar dahilinde derede yakın zamanda çalışma yapılacağını söyledi. Diğer taraftan en çok sevinen Demirçay Mahallesi’nin çocukları oldu. Başkan Toyran’ın yanına gelen Demirçaylı çocuklar, mahallelerinde bulunan uygun bir alana çocuk oyun alanı yapılmasını istediklerini söylediler. Çocukların isteklerini kırmayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, en kısa sürede Demirçay Mahallesi’ne çocuk oyun alanı kazandırılacağını söyledi. Demirçay mahallesinde hayvanların bağlandığı boş bir alan gösterilirken; bu alanda gerekli düzenleme çalışmalarının yapılıp, çocuk oyun alanına dönüştürülmesi sağlanacak.
“KİSİR KARPUZUNA SAHİP ÇIKILACAK”
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, ziyaret turunda Kisir Mahallesi’ne de uğradı. Kisir Mahalle Muhtarı Baki Suna başta olmak üzere mahalle sakini vatandaşlarla sohbet eden Başkan Toyran, Kisir halkının sıcak ilgisiyle karşılaştı. Kisir Mahallesi sakinleri, tadı ile herkesin dilinde olan Kisir Karpuzu’na sahip çıkılmasını istediklerini dile getirdiler. Söke şehir merkezinde Kisir Karpuzu için satış noktaları isteyen vatandaşlar, Başkan Toyran’dan önümüzdeki sezon karpuz satış noktaları için söz aldılar. Başkan Toyran ilçenin marka olabilecek tarım ürünlerine ihtiyacı olduğunu belirterek; “Kisir halkımızın emek emek ürettiği karpuzun desteklenmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.
ÇALIŞLI’YA MEYDAN DÜZENLEMESİ
Söke’ye bağlı Çalışlı Mahallesini ziyaret eden Başkan Toyran, mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinleri meydan düzenleme çalışması isterlerken; başkan Toyran imkanlar dahilinde Çalışlı mahallesinin eksikliklerinin de giderileceğini söyledi.
HER MAHALLE’YE HİZMET GİDECEK
Söke Belediyesi olarak her mahalleye hizmetin götürüleceğini belirten Başkan Süleyman Toyran; “Büyükşehir ile birlikte hizmet ağımız genişledi. Bu geniş alanda elimizden geldiğince hizmet üreteceğiz. Söke Belediyesi’nin elinin değmediği mahalle kalmayacak” dedi. Başkan Toyran mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, vatandaşların sıcak ilgilerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.