Söke’de Chp 91. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Söke’de Chp 91. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı, CHP’nin kuruluşunun 91. Yıldönümünü düzenlenen törenle kutladı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından parti binasında 91. Yaş pastası kesildi.
Söke’de CHP’nin 91. Kuruluş yıldönümü kutlama etkinliği Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Kutlama etkinliğine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya başta olmak üzere; belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kollarının temsilcileri ile partililer katıldı. Çelenk sunumu, saygu duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya bir açıklama yaptı. CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, yaptığı açıklamasında CHP’nin kuruluşunun tarihsel sürecini hatırlattı.
Çelenk sunum töreni ve açıklamanın ardından parti lokaline geçen CHP heyeti, eski ilçe başkanlarından Yusuf Günal, Murat Alagöz, Osman Ünsal ve İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya birlikte kuruluş yıl dönümü pastasını kestiler. Partide ikramlarda bulunulurken, CHP’nin kuruluşu ile ilgili hazırlanan bir video gösterimi yapıldı.