Söke’de Kardeş Şehir Caddesinin Tabelası Çalindi

Söke’de Kardeş Şehir Caddesinin Tabelası Çalindi

Aydın’ın Söke ilçesinde kardeş şehir ’Schönebeck’in isminin yer aldığı cadde ismi tabelası kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.
Eylül ayı sonunda Söke’ye gelen kardeş şehir Schönebeck (ELBE) heyeti ile birlikte, kardeş şehrin isminin verildiği cadde sembolik bir törenle açılmıştı. Kardeş Şehir Schönebeck’in adını Söke’de ölümsüzleştiren caddeye konulan tabela çalındı. Kimliği belirsiz kişi yada kişilerce monte edildiği noktadan kesilerek alındığı belli olan Şönebek Caddesi (Schönebeck Str.) yazılı tabelanın yerinde yeller esiyor.
DURAK VE RAKETLERİ KIYRIYORLAR
Diğer taraftan vatandaşlar tarafından kullanılan yolcu durakları ile yine şehrin çeşitli noktalarında bulunan CLP yada raket adı verilen Açıkhava reklam alanları da kimliği belirsiz kişi yada kişilerce zarar görüyor. Durakların camları yada raketlerin cam bölmeleri kırılırken; kalın ve kırılması zor olan bu camların kırılması için bu kişilerin oldukça uğraş verdikleri ifade ediliyor. Işıklı olmasıyla kente modern bir hava katan şehir mobilyalarının sorumsuz kişilerce zarar görmesi vatandaşlardan da oldukça tepki topluyor.