Sökeli Basketçi Sırrını Açıkladı

Sökeli Basketçi Sırrını Açıkladı

Söke’ye bağlı Kisir Mahallesi bugüne kadar karpuzuyla anılırken, belki de bundan böyle basketbol oyuncusuyla da anılacak.
Önceden köyken şimdi Söke’nin Mahallesi olan Kisir, İzmir Karşıyaka’da oynayan bir basketbolcu çıkardı. 15 yaşındaki dev adam Ali Keyifli’nin boyu tam 2 metre 8 santim. Uzun boyu ile Kisir Mahallesi’nin de en uzun vatandaşı olan Ali, gücü ve sporcu kişiliğinin sırrının ünlü Kisir Karpuzu olduğunu söylüyor.
Söke’de Ali Rıza Efendi Ortaokulundan mezun olduktan sonra lise eğitimini İzmir’de devam ettiren Ali Keyifli İzmir’in Karşıyaka Spor Kulübü altyapısında basketbol oynaması başta Kisir Halkı olmak üzere, Söke’de mutluluk yarattı. Kisir Mahalle Muhtarı Baki Suna; Ali keyifli’nin basketbolda başarı kazanacağını başta Kisir olmak üzere Söke’nin spor camiasındaki gurur kaynaklarından biri olacağına inandığını belirtiyor. Geçtiğimiz günlerde Kisir mahallesi ziyareti sırasında Söke’nin 2 metrelik basketbolcusu Ali ile tanışan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’da genç sporcuya başarılar diledi.