Soner Arıca öğretmenler için söyledi!

Soner Arıca öğretmenler için söyledi!

Tuana Balo Salonu, daha önce gerçekleşen görkemli ve kalabalık organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen ve çeşitli okullardan birçok öğretmenin ağırlandığı programda sahneye çıkan Türk pop müziğinin güçlü sesi Soner Arıca, muhteşem bir geceye imza attı.



Tuana Balo Salonu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere unutamayacağı bir gece yaşattı. Artık geleneksel hale gelen ve bu yıl 4. sü yapılan organizasyonda emekli olan ve görev yapan öğretmenler özel bir menü ile ağırlandı. Geceye katılan öğretmenler, Tuana Balo Salonu Müdürü Ahmet Aktepe tarafından gerçekleştirilen çekilişle birbirinden güzel hediyelerin de sahibi oldular.


 
Programın finalinde ise Türk pop müziğinin güçlü yorumcularından Soner Arıca sahne aldı. Söylediği unutulmaz şarkılarıyla konuklara coşku oldu anlar yaşatan Arıca, muhteşem bir performansa imza attı. Sahneyi dolduran ve coşkuya ortak olan gecenin kahramanı öğretmenler gönüllerince eğlendi.
 


Gece ile ile gili kısa bir değerlendirmede bulunan Tavacı Recep Usta Genel Müdürü Atilla Murat İçin, “Geleneksel hale getirdiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü programımızı bu yıl da en kıymetlilerimiz olan öğretmenlerimizle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onlara güzel bir gece yaşatabilmek için uzun bir zamandır yoğun bir hazırlık içerisindeydik. Soner Arıca başta olmak üzere katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Tuana Balo Salonu olarak etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi.


 
Gecenin sonunda ise Soner Arıca’ya bu özel günde sahne aldığı için teşekkür plaketi verildi.