Sosyal Hizmetlere İstihdam Başvurusu Başladı

Sosyal Hizmetlere İstihdam Başvurusu Başladı

Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında istihdam hakkından yararlanacaklar için tercih işlemi/kura başvurularının başladığı bildirildi.
Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında sosyal hizmet modellerinden yararlananlardan istihdam hakkını haiz olanların atanabilmesi için yapılacak yerleştirme işlemlerine ilişkin Tercih Kılavuzu yayımlandı.
3413 Sayılı yasa kapsamında 2014 yılı İstihdam hakkından yararlanacak olan kişilerin tercih işlemi / kura başvuruları ile ilgili olarak Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Destek Hizmet Masası kuruldu.
Bilgi ve destek almak isteyen kişilerin Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir” denildi.
Tercih işlemlerinin 22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 23:59’da sona ereceği, ayrıntılı bilginin kurumun web sitesi ve Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden alınabileceği kaydedildi.