Sosyal medya bu afişi konuşuyor

Sosyal medya bu afişi konuşuyor
Konya’da 7 Haziran’daki milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Osman Yavuz’un seçim propagandası için hazırlattığı ’Börk’lü afiş büyük ilgi toplarken, afiş sosyal medyada da günün konusu oldu.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi aday adayları seçmene sesini daha iyi duyurabilmek ve kendisini göstermek için ilginç yollara başvururken, bu isimlerden birisi de Konyalı reklamcı Osman Yavuz oldu. 2015 genel seçimlerinde AK Parti Konya milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Osman Yavuz hazırladığı ’Börk’lü afişle büyük ilgi topladı. Büyük yankı uyandıran afişli resmini sosyal medyada paylaştıktan sonra günün konusu haline gelen Osman Yavuz, sosyal medyanın gücünü bildikleri için böyle bir kampanya yaptıklarını ifade etti. 2015 seçimlerinin Konya’ya, ülke insanına ve İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Yavuz, "Bu seçimler yüzyılın seçimleri olacak. Bu seçimlerde Allah nasip ederse ustamızın yanında, hocamızın yanında olmak için biz de 25. dönem milletvekilliği aday adaylığına başvurduk. Rabbim hayırlısını eylesin inşallah. Böyle bir kampanya yaptık. Neden yaptık bu kampanyayı? Kendimizi duyurma adına yaptık. Çünkü sosyal medyanın gücünü biliyoruz. Şu anda Türkiye’de en fazla konuşulan kişi olduk elhamdülillah. Bu bilerek yapılan bir çalışmadır. Bunun akabinde anlatmak istediklerimizi, içimizden geçenleri, halkımızın istedikleri noktasında, Konya halkının dertleriyle dertlenmeyi, sorunlarına paylaşmak adına yaptık. Bizim bunu yapmamızdaki amaç kendimizi ön plana çıkartmaktan ziyade projelerimizi ön plana çıkartmak. Ustamızın, sayın Cumhurbaşkanımızın, hocamızın Osmanlı ruhu, Büyük Selçuklu ruhunu biliyoruz. Biz de bu noktada kendimizi anlatabilme adına bu yolda bir nebze de olsun bir destek verebilme adına böyle bir kampanya yaptık. Allah nasip ederse bu kampanyamızın devamı da var. İlerleyen günlerde daha farklı kampanyalarla inşallah bu ülkede gündemi belirleyeceğiz. Çok güzel tepkiler aldık. Bunun içinde eleştirenler de mutlaka var ama o mozaiğin içinde herkes olması lazım. Biz herkesi seviyoruz. Biz Hazreti Pir’in şehrinin insanlarıyız. Nasip olur da 8 Haziran’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gittiğimiz zaman özellikle söylüyorum; 548 milletvekili arkadaşımız bizi takip edecek. Nasıl hizmet ettiğimizi görecek ve bizi rol model alacaklar. Kesinlikle iddialıyım. Allah izin verirse Konyalı her zaman olduğu gibi bu sefer de üzerine düşeni yapacak. En iyisini yapma adına hocamızın arkasında ben iddia ediyorum, 14’e 0 diyorum” ifadelerini kullandı.

Osman Yavuz, Sultan Reşat tarafından babasının dedesine verilen hatiplik belgesinin önünde basın mensuplarına da poz verdi.