Sp’de Olağan Kongre Toplantısı Yapıldı

Sp’de Olağan Kongre Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz, parti binasında yaptığı basın toplantısında yapılacak olan 5. Olağan Merkez İlçe Kongrenin duyurusunu yaptı.
Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz toplantıda yaptığı basın açıklamasında, "Toplantımızın ana gündem maddesi hafta sonu gerçekleştireceğimiz Merkez İlçe 5. Olağan Kongremizi siz değerli basın mensuplarımız aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktır. Malumunuz olduğu üzere Haziran 2015’te genel seçime gidiyoruz. Geçtiğimiz ay Ankara’da 81 il ve 957 ilçe başkanının katılımı ile 3 gün süren seçime hazırlık kampımızı gerçekleştirmiş ve genel merkez bazında seçim startımızı vermiştik. İnşallah bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz 5. Olağan Kongremizle birlikte Bartın’da da seçim startımızı vermiş olacağız. Bu kongremiz ve önümüzde yapılacak olan seçimler tarihi önem arz etmektedir. Millet olarak, İslam Alemi olarak ve bütün insanlık olarak büyük bir buhranın içerisindeyiz. Türkiye, ekranlarda çizilen her türlü toz pembe tabloya rağmen, hem toplumsal olarak, hem ahlaken, hem ekonomik olarak ve hem de dış politika olarak köşeye sıkışmış vaziyettedir. Ahlaki ve manevi değerlerin dibe doğru gittiği, toplum dinamiklerinin artık çatırdamaya başladığı bir dönemi yaşıyoruz. Yine aynı şekilde ekonomik politikaların da Türkiye’yi uçurumun kenarına getirdiğini gözlemlemekteyiz. Yine dış politika olarak da Türkiye, İslam alemine liderlik yapmak yerine, batıya uydu olmaktan kurtulamamıştır. Bu görüntüsü ile özellikle Ortadoğu’da denklemin etkisiz elemanı konumundadır. Ve küresel güçlerin payandası durumundadır.
Merhum hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın deyimi ile ’Toprak ayağımızın altından kaymaktadır’ Bu sebepten dolayı tarihi bir sürece giriyoruz. Neden? Çünkü 45 yıllık siyasi tarihinde defalarca memleketi uçurumun kenarından alan bir Milli Görüş hareketi var. Ve bu fikriyatın temsilcileri olarak bizler, büyük bir misyonu omuzlamış durumdayız. Önümüzde yapacağımız çalışmalar, bu sebepten dolayı tarihi bir önem arz etmektedir. İnşallah kongremizle birlikte, yeni simalarla, genç, dinamik ve aksiyoner bir ekiple yola çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 7 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştireceğimiz ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Fatih Aydın’ın konuşmacı olarak katılacağı 5. Olağan Kongremize siz değerli basın mensuplarımız aracılığı ile tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.