Spor haberleri / Son dakika spor haberleri / Sporda son gelişmeler

Spor haberleri / Son dakika spor haberleri / Sporda son gelişmeler
Spor gündeminde son dakika gelişmelerini basketboldan futbola kadar sporun her dalıyla ilgili gelişmeleri sıcağı sıcağına takip edebilirsiniz. Süper Lig takımlarından 2. Lig müsabakalarına kadar tüm takımların maç sonuçlarını, maç sonu gol analizlerini, futbol maçlarında atılan kritik golleri, oyuncuların maç sonu röportajlarına kadar tüm gelişmeleri 7/24 sıcağı sıcağına takip edebileceksiniz. Bizi takip ederek her türlü spor müsabakasıyla ilgili en güncel gelişmeleri canlı olarak öğrenin



Terim İzlanda yenilgisi sonra 3 ismin biletini kesti

İzlanda yenilgisi sonrası eleştiri oklarının hedefinde olan Terim Milli Maçta gösterdikleri düşük performanslar nedeniyle 3 ismi kadrodan sildi.

İzlanda maçı sonrasında Fatih Terim, "Bizde yıldız çok" diyerek önemli bir tartışmayı açtı. Terim, ayrıca "Milli Takım, %100'ünüzün daha üstünde vermeniz gereken yerdir. Bunu vermeyenler aramızda olmayacak" diyerek yıldızlara resti çekmişti. İmparator'un isim vermeyeceğim dediği ve hayal kırıklığı yaratan isimler, Olcan Adın, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Ömer Toprak ve Arda Turan... Bu 4 isimden de memnun kalmayan Terim'in bu isimleri hedef aldığı belirtiliyor.




Derbi öncesi Fenerbahçe'de sakatlık şoku!

Milli Takım maçı sırasında sakatlık yaşayan Caner Erkin Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'ye Trabzonspor maçı öncesi bir kötü haber daha... Caner Erkin'in sakatlığı nedeniyle Trabzon karşısında forma giyemeyecek olmasının ardından Sarı-Lacivertli kulüp, Meireles'den gelen haberle bir kez daha sarsıldı. Portekizli futbolcunun, solm arka delesinde ikinci derece kısmi yırtık tespit edildi. Meireles'in geçirdiği sakatlık nedeniyle Trabzonspor maçında sahada olamayacağı bildirildi.



Erkan Zengin'den Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması

İsveç milli takımında oynayan Eskişehirsporlu Erkan Zengin, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

İsveç'in Avusturya ile oynadığı Avrupa Şampiyonası 2016 eleme maçında gol atarak takımına 1 puan kazandıran Erkan, performansı ve attığı golle İsveç'te günün adamı oldu.

Expressen gazetesine verdiği demeçte, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini ileri süren Erkan, bu iki büyük külüpten birine gidebilmesi için önce kulübü Eskişehirsporla anlaşılması gerektiğini ifade etti.



Basketbol, futbolu geçti

2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'ndan ülkemizinde yer alması nedeniyle ilk kez basketbol maçının izlenme oranları futbolu geçti.

EURO 2016 grup elemeleri ve 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nın internet yayınları altyapısını sağlayan Medianova’nın verilerine göre, A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda ile oynadığı karşılaşmayı internet üzerinden izleyenlerin sayısı 150 bini buldu.

İzlanda’nın ikinci golünün ardından izleyici sayısı yüzde 20 oranında azalırken, A Milli Basketbol Takımı’nın Litvanya’ya mağlup olduğu karşılaşmayı ise 100 bin kişi internetten izledi.



Gökhan Töre Milli Takım'a neden seçilmedi?

Geçen sezon Beşiktaş forması giyerken karıştığı silahlı olaylarla gündeme gelen ve yeni sezonda transferinin bu nedenle geciktiği öne sürülen Gökhan Töre’nin neden Milli Takım’da olmadığı İzlanda maçı sonrası bir kez daha gündeme geldi.

Bir çok yorumcu, Gökhan’ın doğrudan kaleye giden tarzı nedeniyle ay yıldızlı ekibe büyük katkı sağlayacağını dile getirirken, Fatih Terim’in yıldız oyuncuyu neden tercih etmediği ile çarpıcı iddialar ortaya atıldı.
Buna göre, bir dönem Terim’in gözdelerinden biri olan Gökhan Töre, Milli Takım kampında Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’na silah çekmesi ve gece kulübünde yaşadığı kavga sonrası silahla vurulması nedenleriyle ay yıldızlı formadan uzak tutuluyor.