Spor haberlerinde son dakika gelişmeleri için tıklayınız

Spor haberlerinde son dakika gelişmeleri için tıklayınız

Haftanın en önemli spor gelişemelerini anında öğrenebileceğiniz en güncel spor sitesi artık sizinle. Haberin adresi.com sitesinde futbol basketbol hentbol tenis'le igili tüm haberler istatistikler canlı maç sonuçları, atılan goller, takımların puan durumlarını sizler için canlı 7/24 buluşturuyoruz.



TFF'de kritik görüşme

Galatasaray yönetimi, uzun süredir arasının açık olduğu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu’na çıkarma yaptı. Kulüp ikinci başkanı Özkan Olcay, başkan yardımcısı Adnan Nas ve icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan, öğle saatlerinde TFF’nin İstinye’deki binasına gidip, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Sarı kırmızılıların bu toplantıda, TFF’nin son dönemdeki icraatlarından duydukları rahatsızlığı ve diğer sıkıntıları dile getirdiler.



Bu bisiklet dünyada sadece Bilic'te var

Sabah yapılan antrenmanın ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularıyla birlikte doğum günü kutlaması yapan Bilic’e, özel dizayn bisikletler yapan Bisikletevim Bike&Cafe firması tarafından bisiklet hediye edildi.

Firmanın sahibi Yaşar Efendioğlu, 3 bin dolar değerindeki bisikletin Hırvat teknik adamın kilo ve boyuna göre özel olarak üretildiğini söyledi.



Fenerbahçe'de sakatlık şoku

TÜRKİYE’NİN deplasmanda İzlanda ile oynadığı Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçında sakatlanan F.Bahçe’nin yıldızı Caner Erkin’in MR’ı temiz çıktı ama yine de 10 gün sahalardan uzak kalacak.

Dünkü akşam idmanını yarıda bırakan Meireles’in ise adelesinde yırtık tespit edildi, Portekizli 3 hafta sahalardan uzak akalacak ve Caner gibi o da Trabzon’da oynamayacak.