Sporculara Malzeme Dağıtıldı

Sporculara Malzeme Dağıtıldı

Malatya Orduzuspor U-15 futbol takımına malzeme dağıtıldı.
Orduzuspor kulüp binasında Kulüp Başkanı İsmet Biratlı Asbaşkan İsmail Meşe, yönetim kurulu, sporcu velileri ve vatandaşların katılımı ile bu kategorinin sporcularına spor malzemesi dağıtımı yapıldı.
Orduzuspor Kulübü Başkanı İsmet Biratlı, “2014-2015 sezonunda U-14, U-15-U-16,U-17, U-19 futbol takımları ile geçtiğimiz sezon Malatya şampiyonu olan 1. Amatör futbol takımı ve yine geçtiğimiz sezon Malatya şampiyonu olan ve ilimizi temsil eden küçük erkekler voleybol takımı ile Malatya ikincisi olan Yıldız Erkekler voleybol takımı olarak liglere katılacağız. 2014-2015 sezonunda mücadele edecek futbol takımlarımızı Abuzer Türkoğlu Nevzat Topal ve kaleci antrenörü Metin Ekin teknik heyeti tarafından, voleybol takımlarımızı ise Mesut Selçuk tarafından çalışmalar yürütülecektir” dedi.
Biratlı, “Orduzumuzun merkezinde bulunan toprak sahamızın sentetik yüzeyli çim saha yapılması için proje ve keşif özeti Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanmış, 2013 yılı haziran ayında Gençlik ve Spor Bakanlığımıza müracaatımız olmuştu, bu tesisimizin yapılması için bürokrat ve milletvekillerimizden yardım beklemekteyiz” ifadelerini kullandı.