SPORTİF BAŞARIYA DOYMUYORLAR

SPORTİF BAŞARIYA DOYMUYORLAR

Bir süre önce yapılan liseler arası grup maçlarında Kız ve Erkek Tenis Takımları olarak birinciliği elde eden ve Türkiye Şampiyonası finallerinde Adana’yı temsil etmeye hak kazanan Özel Çukurova Bilfen Lisesi, sportif başarısını bu kez de basketbolda devam ettirdi.
Adana’da 17-19 ocak 2015 tarihlerinde düzenlenen MEB Lise Gençler Basketbol Grup Birinciliğinde, Özel Çukurova Bilfen Okulları Lise Erkek Basketbol Takımı, grup birincisi olarak Türkiye yarı finallerine yükseldi.
12 il birincisinin katıldığı grup birinciliği müsabakalarında Bilfen Erkek Basketbol takımı oynadığı grupta, Mersin Mezitli İçel Anadolu Lisesi’ni 65-37, Antalya Murat Paşa Saime Salih Konca Anadolu Lisesi’ni 70-34 ve Kahramanmaraş Oniki Şubat Özel Beyza Koleji’ni 69-32 yenerek grup birincisi oldu. Erkek Basketbol takımı oyuncuları hedeflerinin 10-13 şubat tarihleri arasında Çanakkale, Trabzon, Konya veya Kayseri illerinde düzenlenecek olan yarı finaldeki müsabakalarda başarı göstererek, Türkiye şampiyonasına yükselmek olduğunu söyledi.