Sporun Geleceği Körfez’de Konuşuldu

Sporun Geleceği Körfez’de Konuşuldu

Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Spor Paneli’ adlı program Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Spor Paneli’ büyük ilgi gördü. Ülke çapında tanınmış spor yazarlarından Faik Çetiner’in moderatörlüğünde düzenlenen spor panelinde Eray Yavuk, Giray Bulak, Bülent Yavuz, Ömer Çavuşoğlu ve Sinan Vardar Körfezlilerle buluştu. Panele, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa ilçe protokol üyeleri ile çok sayıda Körfezli vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, “Spor, bir toplumun temel yapı taşlarından biri olarak hem sağlıklı yaşamı hem de sosyalleşmeyi sağlayan önemli bir araçtır. Bu yüzden bütün çağdaş toplumlar, günümüzde en kıymetli sermaye olan insan gücünü sağlıklı bir şekilde geliştirip ondan en yüksek verimi elde etmek için spordan yararlanır. Bizler de en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı gençler olarak yetişmesi için oluşturduğumuz Körfez Belediyesi Futbol Okulumuz da iyi futbolcudan önce topluma ahlaklı ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız. UEFA lisanslı hocalarımız çocuklarımızı geleceğin yıldızları haline getirecekler” dedi.
Ülke sporunun konuşulduğu panelde konuşan ünlü yazarlar, amatör sporlara verdiği destek ve çalışmalar ile örnek yatırımlardan biri olan Körfez Futbol Okulu için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler.
Programın sonları soru cevap şeklinde geçti. Körfezliler usta yorumculara çeşitli sorular yöneltti. Spora dair tüm merak edilenlerin cevap bulduğu Spor Panel’i soru cevap kısmından sonra son buldu. Körfezliler usta yazarları kendileriyle buluşturan Körfez Kent Konseyi yöneticilerine ve Körfez Belediyesine teşekkür ettiler.