Star gazetesi manşetten ayar verdi: Utanmaz darbeci

Star gazetesi manşetten ayar verdi: Utanmaz darbeci
Çetin Doğan'ın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun "Siyaset dine, din siyasete karışmasın" sözünün olduğunu söylemiş, devamında Kur'an-ı Kerim'i kast ederek "7. yüzyılda Arapları geliştirmek için yapılan yasaların bugün ebedi ve ezeli olarak kalmasına imkan var mı?" demesine manşetten "Utanmaz darbeci" başlığı ile yanıt veren Star gazetesi, Çetin Doğan için "Doğan'ın saldırganlığı paralel kumpas mağduru askerlere zarar veriyor" ifadesini kullandı.

İşte Star gazetesinin Çetin Doğan'a manşetten çok ağır ifadelerle eleştirdiği o cevabı:

"Camileri bombalayıp, katliam yaparak darbeye teşebbüs eden Çetin Doğan çıktı çıkalı suçsuşmuş gibi konuşup duruyor. Önce Kuran'a dil uzatan Doğan, ardından vesayet döneminin tehdit yöntemlerine başvutuyor.Doğan'ın saldırganlığı paralel kumpas mağduru askerlere zarar veriyor."


"ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK"

"Darbelerin başmimarı Çetin Doğan,, cezaevi çıkışında '7. yüzyılda Arapları geliştirmek için yapılan yasaların bugün ezeli ve ebedi olarak kalmasına imkan var mı?' dedi. Doğan'a AK Parti'li Kapusuz "Laiklik elden gidiyor diyerek milleti sömüren dayatmacı zihniyet aramızda. Vesayet düzeniyle yönetilen eski Türkiye yok artık" hatırlatmasında bulundu."