Şuhutlu Ak Gençler Balçıkhisar’a Çikarma Yaptı

Şuhutlu Ak Gençler Balçıkhisar’a Çikarma Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Şuhut İlçe Gençlik Kolları köylere gerçekleştirdikleri ziyaretlerine Balçıkhisar köyü ile devam etti.
Ak Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin Balçıkhisar köyüne gerçekleştirdikleri ziyarette heyeti Balçıkhisarlı gençler karşıladı. Balçıkhisar halkına teşekkür ederek bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çatalkaya, AK Partili gençlerin üstlenmiş olduğu misyonun büyük bir sorumluluk getirdiğini, bu sorumluluk ile tüm gençlerin kucaklanması gerektiğini söyledi. Başkan Çatalkaya, 2015 seçimlerinin önemine değinerek, "2015 seçimleri Türkiye’nin 2023 hedefleri için önemli bir seçimdir. Eğer AK Parti olarak istediğimiz sonucu elde edemezsek 2023 hedeflerinin gerçekleştirilmesi zordur. Bu bilinç ile hareket ederek başta Balçıkhisar’dan ve Şuhut’tan iyi bir oy almamız ve partimizi meclise göndermemiz gerekmektedir. Bu nedenle bizler şimdiden çalışmalarımıza başlamalıyız" dedi.
Başkan Çatalkaya, siyasette gençlerin çok önemli bir konumu olduğunu, AK Parti öncesinde siyasi partilerin gençlere bayrak asan, getir-götür işlerine bakan kişiler olarak bakıldığını, AK parti ile birlikte bu anlayışın değişip, gençlerin fikirlerini beyan ettiği, siyasette görev üstlendiği bir konuma getirildiğini kaydetti. Bunda en büyük payın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğunu söyleyen Başkan Çatalkaya, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, bugün biz gençleri birer evladı, birer öğrencisi olarak görmektedir. Bizlerde ona yakışır birer evlat ve öğrenci olmalı ve partimiz en önemlisi mukaddes davamız için var gücümüzle çalışmalıyız" dşye konuştu.
Ziyaret AK Gençlerin köy sakinleri ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.