Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Sulama Birliği’nden Kaymakam Ateşoğlu’na Ziyaret

Küçükmenderes Sulama Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu ziyaret etti.Küçükmenderes Sulama Birliği Başkanı Özay Kaptan, yönetim kurulu üyeleri Talat Ünsal, Bülent Eker, Erşan Köseoğlu...

Yayınlanma:

Küçükmenderes Sulama Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu ziyaret etti.
Küçükmenderes Sulama Birliği Başkanı Özay Kaptan, yönetim kurulu üyeleri Talat Ünsal, Bülent Eker, Erşan Köseoğlu ile birlikte Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kaymakam Ateşoğlu, ziyaret için teşekkür ederek, Beydağ Barajı ve sulama kanalları ile ilgili geniş bilgiler aldı. Ziyarette, sulama birliklerinde en modern sulama sistemini kartlı sistemler olduğunu ifade eden Kaymakam Ateşoğlu, ziyarette şu açıklamalarda bulundu: “En modern sulama sistemi kartlı sistemdir. Bunun örneklerini görev yaptığım farklı yörelerde görmüştüm. Küçükmenderes Sulama Birliği de yeni bir birlik. Bu anlamda hiç yorulmadan uğraş içerisine girmeden kartlı sistem ile sulama ağını kurabilir. Bugün hesaplanan alanın binde birini sulama yapıyor. Yarın bu alan genişleyecek kontrolü zor olabilir. Bunun için kartlı sistem bence tercih edilmeli. Başkanımız aynı zamanda toplulaştırma ile ilgili yaşanan sıkıntıları aktardı. Bunları da öğrendim Ödemiş tarımsal alanda çok geniş bir yelpaze. Bu anlamda bu proje bu bölge için can suyudur. DSİ yetkileri gerekli çalışmaları yapıyor. Biz de işin takipçisi olacağız ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler