Süleyman Seba İzmir’de Anılıyor

Süleyman Seba İzmir’de Anılıyor

Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba adına İzmir’de organize edilen futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Turnuvada 18 takımda toplam 270 genç ter döküyor.
Beşiktaş’ın ve Türk Futbolunun efsane ismi Süleyman Seba, bu yıl ilk kez düzenlenen futbol turnuvasıyla anılıyor. Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen turnuvaya 18 takım katıldı. 27 Ocak’ta başlayan turnuva, grup maçlarının ardından yarı final ve final maçlarıyla sonuçlanacak. Turnuvaya katılan ve kıyasıya mücadele eden takımlar arasında dereceye giren ve şampiyon olanlara, 6 Şubat’ta Şehit Ümit Boz Tesisleri’nde oynanacak final maçının ardından düzenlenecek törenle kupa ve madalyaları verilecek.
Turnuvanın adına yakışır şekilde devam ettiğini kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Zaman zaman maçları takip etme fırsatı buluyorum. Gençlerimiz Şehit Ümit Boz Tesisleri’nde ter döküyor, mücadele ediyor. Ve bunu Seba’nın adına yakışır şekilde centilmence sürdürüyor. Gençlerimizin sporla uğraşmasını gerçekten önemsiyoruz. Bunun için farklı kurslar açıyoruz. İlçemize yeni spor sahaları ve salonları kazandırıyoruz. Yakında Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nu hizmete açacağız" dedi.