SÜLEYMANPAŞA’DA YENİ YOL YAPIMI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SÜLEYMANPAŞA’DA YENİ YOL YAPIMI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, ilçenin birçok yerinde bozulan kilit taşlı yolları yenilerken, yeni açılan yolların yapımı ve kaldırımların onarım çalışmalarına devam ediyor.
Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışma kapsamında, Aydoğdu Mahallesi Raziye Hanım Sokak’ta eskiyen kilit taşları değiştirilirken iki adet çıkmaz sokağın yol açımı, malzeme serim ve taş döşeme işlemleri yapıldı.
100. Yıl Mahallesi Ebru Sokak’ta kilit taşı kullanılarak yenilenen yolun yapım çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi. Yolun çevresinde bulunan siteler ile yol arasına istinat duvarı örülme işlemi çalışmalarının da ekipler tarafından hızlı bir şekilde yapıldığı belirtildi. Gündoğdu Mahallesi’nde ise çalışmalarını sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Murat Sokak’ta taş tamir çalışması yaparken kaldırımı bulunmayan yolun kenarlarına da renkli taşlar ile kaldırım imalatına başladı.
Öte yandan Çanakçı Mahallesi’nde de taş yapım çalışmalarını sürdüren ekiplerin yanı sıra asfalt ekiplerinin de Altınova ve 100. Yıl Mahallelerinde de TESKİ tarafından yapılan kazı çalışmaları sonrasında kapanan yollarda asfalt bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.