Süper Kupa maçı sonrası 25 kişi hakkında yasal işlem!

Süper Kupa maçı sonrası 25 kişi hakkında yasal işlem!
Manisa Emniyet Müdürlüğü, "Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan TFF Süper Kupa müsabakası öncesi, esnası ve sonrasında meydana gelen olaylarla ilgili güvenlik kameralarından tespit edilen 25 kişi hakkında daha adli işlem yapılacağını" bildirdi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 25 Ağustos'ta Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılan müsabaka öncesi, esnasında ve sonrasında yaşanan olaylarda 52 taraftara adli işlem yapıldığı hatırlatıldı.

25 KİŞİYE YASAL İŞLEM


Ceza alan 52 kişi ardından, güvenlik kameralarından tespit edilen 25 kişi hakkında daha adli işlem yapılacağı kaydedilen açıklamada şöyle denildi: "Müsabaka ile ilgili Emniyet Gözlem Odasında bulunan kamera kayıtları ile saha kenarı ve tribünlerde seyyar olarak yapılan kamera çekimleri detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan inceleme meşale ve maytap yakma, sahaya domates atma, mala zarar verme olayına karıştığı tespit edilen toplam 25 taraftarın görüntülerinin kimlik tespiti yapılması amacıyla Manisa'ya taraftar organizasyonu düzenleyen 10 ilin Emniyet Müdürlüklerine gönderildi. Görüntülerden kimlik tespiti yapılan şahıslar hakkında gerekli adli işlemlerin yapılarak spor müsabakalarından men edilmesi istendi."

Açıklamada mevcut güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesine devam edildiği belirtildi. Olaylara ilişkin güvenlik kamerası kayıtları da basın mensuplarına dağıtıldı.