Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Şüpheli Çantaya Tekme Attı, “beyimin 40’ı Vardı, Beraber Giderdik” Dedi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yola bırakılan şüpheli bir çanta polisi alarma geçirdi. Şüpheli çantaya tekme atan yaşlı bir kadının, “Beyimin de yarın akşam 40’ı vardı, beraber giderdik” sözleri dikkat çekti.Edinilen bilgiye göre,...

Yayınlanma:

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yola bırakılan şüpheli bir çanta polisi alarma geçirdi. Şüpheli çantaya tekme atan yaşlı bir kadının, “Beyimin de yarın akşam 40’ı vardı, beraber giderdik” sözleri dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak üzerindeki Türk Telekom binasına yakın bir noktada akşam saatlerinde şüpheli çanta hareketliliği yaşandı. Bir vatandaşın ihbarı üzerine Yüzbaşı İzzet Dura Sokağa gelen polis ekipleri bir elektrik direğinin dibine bırakılan çantada bomba olma ihtimalini değerlendirerek bölgeyi emniyet şeridi içerisine aldı. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarından çantanın akıbetini öğrenemeyince bomba imha ekiplerine haber verildi. Polis emniyet şeridi içerisine alınan yoldan araçların ve vatandaşların geçişine izin vermedi. Olay yerine bomba imha uzmanı beklenirken ara sokaktan kızı ve torunu ile birlikte çıkan yaşlı bir kadın çantaya tekme atıp itekledi. Polisin çantanın şüpheli olduğunu ve neden tekme attığını sorması üzerine yaşlı kadın çantada ne olduğunu bilmediğini ve okul çantası olduğunu düşünerek iteklediğini söyledi. Yaşlı kadın polislere “Beyimin de yarın akşam 40’ı vardı, beraber giderdik. Çantada ne olduğunu bilmiyorum. Ben onu okul çantası zannettim, şöyle ayağımla itekledim” dedi.
Polis, yaşlı kadının tekme atmasıyla içerisinde bomba olmadığı anlaşılan çantayı açarak içerisindekileri boşalttı. Şüpheli çantanın içerisinden kirli spor malzemeleri çıkınca, polis ekipleri emniyet şeritlerini kaldırarak olay yerinden ayrıldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler